Forzza Milan

Vratio sam se... :)

O klubu... — Autor forzzamilan @ 01:20

Posle nekoliko meseci ne pisanja na blog-u ponovo sam se vratio... Na blog nisam pisao jer nije bila velika posećenost, neće biti ni sada ali mi  je dosadno pa moram nešto da radim.. :)

Počela sezona odavno, mi bez pobede kući u domaćem prvenstvu ali zato u LŠ deremo. Na kraju grupe smo  imali 13 bodova, dok je drugi Seltik ostao samo na 9. U zadnjoj utakmici po grupama, za koju su svi mislili da će se završiti nerešeno iskusno smo stigli do 3 boda zahvaljujući sjajnom Pipu Inzagiju. Taj čovek je postao legenda tj. najbolji strelac u evropskim takmičenjima ikada... Ta utakmica je bila značajna jer i mladi Kaka, sada na stadionu, podigao zlatnu loptu koju je dobio kao najbolji igrač na svetu, imao je skoro duplo više bodova od drugog, Kristijana Ronalda.

 

Toliko od teksta za ponovni početak, biće još tekstova...

Ako se čudite što nema slika iz prethodnih članaka to je zbog šugavog sajta na kojem sam okačio  slike ali u buduće ću koristi neki koji ne briše slike posle određenog vremena... :)

 

 See ya.. :) 


Nastavak prošlog članka sa novim vestima... :)

O klubu... — Autor forzzamilan @ 01:56

Emerson je izjavio  da bi rado prešao u klub evropskog šampiona, "Svako bi voleo da igra za Milan, spreman sam da potpišem ugovor sa Milan, nije sve u novcu", reči brazilca koji bi ako se bivši premijer Italije Berluskoni "isprsi" za keš...

Emerson... 

 

To bi bio sjajan potez Berluskonija,tada bi mladi francuz Gourcuff ima čak 2 sjajna igrača od kojih bi mogao da uči...  


Mogući transferi, ponude,...

O klubu... — Autor forzzamilan @ 03:23

Interesovanja za Ronaldinja i Etoa od strane Milana polako opada jer se predsednik Barselone Laporta izjasnio da ta 2 igrača nisu za prodaju, šta da se radi život ide dalje... Priča se o transferu Emersona koji bi mogao da potpomogne mladom franzucu Gourcuff-u na sredini terena... Ali i dalje problem Milana ostaje napad, ne može Ronaldo sam da bude u napadu a pošto je Ricardo Oliveira otiša na pozajmicu u Zaragozu može se očekivati dovođenje jednog iskusnog napadača. Pod tim utiskom je bio menadžer  Nicolasa Anelke koji se ponudio da bude u sastavu evropskih šampiona ali je to uprava Milana odbila... I dalje se raspravlja o mogućim napadačima, to mogu biti David Suazo i Andriy Shevchenko, bilo bi lepo da oba dođu u klub, ali pošto su čelnici Čelzija odlučili da Shevchenko ostane još jednu sezonu u Čelziju teško će to biti ostvarljivo...

To su bili mogući igrači koji bi sledeću sezonu proveli u ekipi evropskog šampiona ali tu se pominju i odlazi iz kluba, Najzanimljiviji je bio predlog Real Madrid koje je hteo da u svoje redove uvrstvi mladog brazilca Kaku, naravno presednik Berluskoni nije ni trenutak razmišljao o prodaji najboljeg strelca Lige Šampiona i najzaslužnijeg što je Milan osvojio to prestižno takmičenje i odbio ponudu Real Madrida. O toj ponudi se izjasnio i Kaka koji je rekao: "Nemam u planu da promenim klub, nije istina da sam u kontaktu sa direktorima Real Madrida, moj jedini plan je da završim svoj odmor i da se  vratim u Milan".


Trenutni sastav ekipe, pojačanja i pozajmice...

O klubu... — Autor forzzamilan @ 02:59
Ekipa:

1 GK Dida
2 DF Cafu
3 DF Paolo Maldini (Kapiten)
4 DF Kakha Kaladze
8 MF Gennaro Gattuso (Zamena kapitena)
9 FW Filippo Inzaghi
10 MF Clarence Seedorf
11 FW Alberto Gilardino
13 DF Alessandro Nesta
16 GK Željko Kalac
17 DF Dario Šimić
18 DF Marek Jankulovski
19 DF Giuseppe Favalli
20 MF Yoann Gourcuff
21 MF Andrea Pirlo
22 MF Kaká
23 MF Massimo Ambrosini (Zamena kapitena)
25 DF Daniele Bonera
27 MF Serginho
29 GK Valerio Fiori
32 MF Cristian Brocchi
44 DF Massimo Oddo
99 FW Ronaldo
— MF Ibrahim Ba

Stručni štab:

Carlo Ancelotti – Menadžer
Mauro Tassotti – Asistent
Alessandro Costacurta – Asistent
Villiam Vecchi, Beniamino Abate – Treneri golmana
Daniele Tognaccini, Giovanni Mauri – Fitnes treneri
Massimiliano Sala – Klubski doktor
Giorgio Puricelli, Tomislav Vrbnjak, Sebastiano Genovese – Fizioterapeuti
Silvio Berluskoni - Vlasnik kluba

Za pozajmice i transfere kliknite na dalje... (Dalje)

Stadion

O klubu... — Autor forzzamilan @ 02:59

Trenutni stadion Milana je Stadio Giuseppe Meazza, a svi ga zovu po delu grada u kome se nalazi San Siro. Stadion ima kapacitet 85,700  mesta, naravno atmosfera je uvek odlična. San Siro Milan deli sa još jednim klubom iz istog grada Football Club Internazionale Milano, iliti kraće Interom.

Atmosfera na stadionu 

 (Dalje)

Otvaranje mog blog-a

O klubu... — Autor forzzamilan @ 02:13

Pozdrav! Ja sam Željko, navijam za Milan, a pošto nisam imao drugu ideju za temu blog-a stavio sam da tema bude o njemu. :D

 

Milan 

 

 (Dalje)

Powered by blog.co.yu